MAAILMAN ENSIMMÄINEN APPLIKAATIORAVINTOLAKONSEPTI RANTAUTUI SUOMEN TURKUUN 

Tervetuloa Suomen ensimmäiseen applikaatioravintolaan! Pincho Nationin asiakkaana varaat pöydän, tutustut ruokalistaan, tilaat ruokaa ja juomia ja maksat käyttäen puhelimesi Pincho Nation -sovellusta. Ravintolakokemuksen maustaa vielä hauska ja sirkusmainen ympäristö, jossa mitä tahansa voi tapahtua!

 
 

RUOKA JA JUOMAT

MONIPUOLISIA PIKKUANNOKSIA

Kukaan ei tykkää kaikesta, mutta kaikki tykkäävät jostakin. Siksi olemme luoneet kansainvälisen makukokonaisuuden. Tarjolla on esimerkiksi espanjalaisia quesadilloja, aasialaisia dumplingseja, unkarilaisia planksteakeja ja ranskalaista crème brûléeta. Vaihtoehtoja on paljon ja ne tarjoillaan tapas-hengessä – kaunista ja kätevää! Myös hinnat ovat mainiot, ja saat valita annoksista haluamasi yhdistelmän. Tarkoitus on yksinkertaisesti tarjota kaikille jotakin – makutottumuksiin, elämäntapoihin tai lompakkoon katsomatta.
 

MOJITOJA, SANGRIAA JA LEIKKIMIELISIÄ JUOMIA

Kuten Pincho Nationin ruoka, myös juomalistamme on kerännyt vaikutteita ympäri maailmaa. Se sisältää kaikille jotakin – perinteisiä mojitoja, sangriaa, jääkylmää olutta ja hyviä viinejä sekä omia leikkimielisiä luomuksiamme kaikissa sateenkaaren väreissä. Vaihtoehtoja on runsaasti, alkoholilla ja ilman.
Tuliko nälkä? Jano? Tule pian meille!
 

 

MOBIILISOVELLUS – NÄIN SE TOIMII

1. LATAA SOVELLUS JA VARAA PÖYTÄ
Lataa Pincho Nation -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja varaa pöytä käyttäen sovellusta. Sovellus on saatavilla AppStoresta ja Google Playstä. Varauksen tehtyäsi, saat vahvistuksen tekstiviestillä. Haluatko muuttaa varausta? Se onnistuu viestiin vastaamalla!
2. TUTUSTU RUOKALISTAAN
Saapuessasi Pincho Nationiin, saat pöytäkoodin ja sinut ohjataan pöytään. Löydät koko ruokalistan sovelluksesta – näet kuvat ja allergeenitiedot herkullisista juomista ja tapas-kokoisista ruoka-annoksista, jotta tilaaminen on helpompaa. Valitse ruokalistalta tuote sen vihreää plus-kuvaketta painamalla.  
3. NYT ON AIKA TILATA
Käytyäsi menun läpi ja valittuasi haluamasi syötävät ja juotavat, paina TILAA-painiketta. Tilatessasi ensimmäistä kertaa, sovellus pyytää sinua rekisteröimään käyttäjäprofiilin ja syöttämään pöytäkoodin tilauksen viimeistelemiseksi. Vinkki! Tilaa ensin juomat ja vasta sitten ruokaa ja jälkiruokaa. Voit tilata niin monta kertaa ja siinä järjestyksessä kuin itse haluat!
4. TERVETULOA KEITTIÖÖN!
Kun ruokasi ja juomasi ovat valmiit, saat ilmoituksen puhelimeesi. Nyt voit tulla hakemaan tilauksesi keittiöstä tai baaritiskiltä.
5. MAKSA HENKILÖKUNNALLE TAI SOVELLUKSESSA
Kun olet kylläinen, on aika maksaa lasku. Voit pyytää paikalle tarjoilijan tai maksaa suoraan sovelluksessa. Jos valitset sovellusmaksun, kerrytät itsellesi bonusta, jonka voit käyttää ilmaisiin tapaksiin seuraavalla käynnilläsi.