ladda ned.png

1. LATAA SOVELLUS JA VARAA PÖYTÄ

Lataa Pincho Nation -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta ja varaa pöytä käyttäen sovellusta. Sovellus on saatavilla AppStoresta ja Google Playstä. Varauksen tehtyäsi, saat vahvistuksen tekstiviestillä. Haluatko muuttaa varausta? Se onnistuu viestiin vastaamalla!

 
 
 
ladda ned (1).png

2. TUTUSTU RUOKALISTAAN

Saapuessasi Pincho Nationiin, saat pöytäkoodin ja sinut ohjataan pöytään. Löydät koko ruokalistan sovelluksesta – näet kuvat ja allergeenitiedot herkullisista juomista ja tapas-kokoisista ruoka-annoksista, jotta tilaaminen on helpompaa. Valitse ruokalistalta tuote sen vihreää plus-kuvaketta painamalla. 

 
 
 
ladda ned (2).png

3. NYT ON AIKA TILATA

Käytyäsi menun läpi ja valittuasi haluamasi syötävät ja juotavat, paina TILAA-painiketta. Tilatessasi ensimmäistä kertaa, sovellus pyytää sinua rekisteröimään käyttäjäprofiilin ja syöttämään pöytäkoodin tilauksen viimeistelemiseksi. Vinkki! Tilaa ensin juomat ja vasta sitten ruokaa ja jälkiruokaa. Voit tilata niin monta kertaa ja siinä järjestyksessä kuin itse haluat!

 
 
 
ladda ned (3).png

4. TERVETULOA KEITTIÖÖN!

Kun ruokasi ja juomasi ovat valmiit, saat ilmoituksen puhelimeesi. Nyt voit tulla hakemaan tilauksesi keittiöstä tai baaritiskiltä.

 
 
 
ladda ned (4).png

5. MAKSA HENKILÖKUNNALLE TAI SOVELLUKSESSA

Kun olet kylläinen, on aika maksaa lasku. Voit pyytää paikalle tarjoilijan tai maksaa suoraan sovelluksessa. Jos valitset sovellusmaksun, kerrytät itsellesi bonusta, jonka voit käyttää ilmaisiin tapaksiin seuraavalla käynnilläsi.